Veel cursisten stoppen na een tijdje met meditatie oefeningen, yoga, beweging… Maar om blijvende veranderingen te zien, moet je volhouden en regelmatig tijd vrijmaken voor mindfulness! Daarom organiseren we cursussen en follow-up sessies en activiteiten. We passen ons aanbod aan aan de huidige omstandigheden. 

Een sessie kost 20 euro. Heb je al een MBSR-cursus gevolgd bij het Centrum voor Mindful leven, dan kan je de tweewekelijkse activiteiten gratis meevolgen. 

Ook worden er op bepaalde momenten in de loop van het jaar retraites mindfulness georganiseerd. Onderaan deze pagina vind je hierover meer informatie. Bekijk dit filmpje ter inspiratie.

 

 

Veel cursisten stoppen na een tijdje met meditatie, yoga, beweging… Maar om blijvende veranderingen te zien, moet je volhouden en regelmatig tijd vrijmaken voor mindfulness! Daarom organiseren we tweewekelijkse meditatie- en bewegingssessies.

Een sessie kost € 20. Heb je al een MBSR-cursus of -introductie gevolgd bij het Centrum voor Mindful Leven, dan kan je alle tweewekelijkse activiteiten gratis meevolgen.

Wie wenst kan echter iets geven ter ondersteuning van het werk van het centrum. Een deel van de opbrengsten gaat naar goede doelen en verder onderzoek.

Ook worden er op bepaalde momenten in de loop van het jaar retraites mindfulness georganiseerd. Onderaan deze pagina vind je hierover meer informatie. Bekijk dit filmpje ter inspiratie.

Tweewekelijkse sessies (meditatie oefeningen, yoga, meetings...)

Voor iedereen vanaf 16 jaar. De weekdata vind je hier.

Praktische informatie

De sessies gaan om de twee weken door, tijdens de volgende weken (2024):
 

  08/01 – 14/01
  22/01 – 28/01
12/02-18/02
26/02-03/03
11/03 -17/03
25/03-31/03
15/04-21/04
18/12-22/12

Tijdens de zomer worden er twee zomerweken georganiseerd en gaan er ook om die reden ook geen sessies door. Tijdens de herfst- en kerstvakantie zijn er eveneens geen sessies.

Mindfulness retreats