Meditatieweekends 2023

Deze meditatieweekends hebben tot doel om de mentale flexibiliteit te verhogen in het omgaan met dagdagelijkse stressvolle uitdagingen en de huidige maatschappelijke moeilijkheden. Daarenboven hebben ze een gunstig effect op de omgang met de mensen rondom jou, waardoor de kwaliteit van het leven en van het leven van de mensen rondom jou verhoogt.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het volgen van een meerdaagse gunstige effecten heeft in omgang met stress en angst. Voor personen die in de zorg, het onderwijs of de hulpverlening werken kan deelnemen extra ondersteunend en helpend zijn in het werken met bv. jongeren, ouderen…

Details:

* Tijdens deze meditatieweekends leer je de principes van MBSR in je dagelijks leven te integreren. We voorzien momenten van stilte, beweging, meditatie, yoga, theorie en delen met elkaar. We schenken hierbij aandacht aan de huidige omstandigheden, zoals de COVID-19-situatie en de oorlogcrisis. We zullen daarnaast literatuur bespreken.

* Voor iedereen vanaf de leeftijd van 16 jaar.

* Tweetalig: Engels en Nederlands.

* De prijs wordt medegedeeld na inschrijving. We houden rekening met de huidige financiële situatie. Er kan in termijnen betaald worden. Alle opbrengsten gaan naar verder onderzoek.

* Wanneer? 23/06 – 25/06/2023 en 08/09 – 10/09/2023, telkens van vrijdagavond (18u) tot zondag (11u).

* De locatie ligt in een mooie omgeving in de natuur waar er rust en stilte heerst, en wordt medegedeeld na inschrijving.

We houden rekening met de huidige financiële situatie. Er kan in termijnen betaald worden.

Interesse om deel te nemen? Mail naar marisa.mindfulleven@gmail.com.

yoga weekend belgie