Yoga- en mindful bewegenweekends 2024

Deze mindful bewegen en yogaweekends hebben tot doel om de mentale flexibiliteit te verhogen in het omgaan met dagdagelijkse stressvolle uitdagingen en de huidige maatschappelijke moeilijkheden. Daarenboven hebben ze een gunstig effect op de omgang met de mensen rondom jou, waardoor de kwaliteit van het leven en van het leven van de mensen rondom jou verhoogt.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het volgen van een meerdaagse gunstige effecten heeft in omgang met stress en angst. Voor personen die o.a. in de zorg, het onderwijs, de hulpverlening, in de sport… werken kan deelnemen extra ondersteunend en helpend zijn in het werken met bv. jongeren jongvolwassenen, volwassenen, ouderen… . In deze tijden is het extra belangrijk om vaak te bewegen. 

– Details:

* Tijdens deze yoga-en bewegingsweekends beoefenen we yoga en soorten manieren van  mindful bewegen(wandelen…).  We voorzien momenten van beweging, meditatie en yoga. We schenken hierbij aandacht aan de huidige omstandigheden, zoals de COVID-19-situatie en de oorlogscrisis.  Hoofdzakelijk verloopt het weekend in stilte. Er worden ook momenten voorzien voor feedback en dialoog.

* Voor iedereen vanaf de leeftijd van 16 jaar.

* Tweetalig: Engels en Nederlands.

* De prijs op basis van Dana(zelf te bepalen) + overnachtingkost.

* Wanneer? 05/04 – 07/04/2024 telkens van vrijdagavond (19u) tot zondag (11u).

* De locatie ligt in een mooie omgeving in de natuur waar er rust en stilte heerst, en wordt medegedeeld na inschrijving.

Interesse om deel te nemen? Mail naar marisa.mindfulleven@gmail.com.

yoga weekend belgie