Elke MBSR-reeks bestaat uit 8 wekelijkse groepscursus en oefeningen voor thuis. Iedereen is welkom: jongeren, (jong)volwassenen en ouderen. Voor jongeren  en kinderen voorzien we aparte cursussen. Daarover lees je hieronder meer.

De standaardprijs is € 340. Mogelijk is er een financiële tussenkomst van je mutualiteit. Vraag dit zelf na. Personeelsleden van de VUB (en hun gezinsleden) kunnen voor de sessies in het BRUCC een tussenkomst krijgen via Van Breda. Voor meer info klik hier. Sommige cursussen worden aan een voordelige prijs aangeboden, contacteer ons centrum voor meer informatie. 

Je kan kiezen tussen online en live mindfulness cursussen. Die laatste gaan altijd door op een mooie locatie in de natuur.

Elke MBSR-reeks bestaat uit 8 wekelijkse groepscursus en oefeningen voor thuis. Iedereen is welkom: jongeren, (jong)volwassenen en ouderen. Voor jongeren en kinderen voorzien we aparte cursussen. Daarover lees je hieronder meer.

De standaardprijs is € 340. Mogelijk is er een financiële tussenkomst van je mutualiteit. Vraag dit zelf na. Personeelsleden van de VUB (en hun gezinsleden) kunnen voor de sessies in het BRUCC een tussenkomst krijgen via Van Breda. Voor meer info klik hier.

Je kan kiezen tussen online en live groepsworkshops. Die laatste gaan altijd door op een mooie locatie in de natuur.

Geplande groepscursussen

*In regio Brussel 
In samenwerking met de Brussels University Consultation Center(BRUCC) en de VUB worden er met regelmaat cursussen mindfulness aangeboden. Consulteer de website voor meer info: www.brucc.be. 

*Ons centrum organiseert met regelmaat cursussen in België and online. Contacteer ons voor meer info.  
Het centrum organiseert ook MBSR-cursussen voor jongeren en kinderen. Deze zijn aangepast aan de doelgroep. Bovendien houden we ook hier rekening met recent wetenschappelijk onderzoek.

Cursus voor jongeren van 15 jaar tot 21 jaar(Nederlands): Deze cursus gaat door in Ronse en wordt georganiseerd i.s.m. Dienstencentrum Hoge Winde.

Cursus voor lagereschoolkinderen (Nederlands): deze bieden we aan op maat, individueel of in kleine groepjes. Voor meer info dien je contact op te nemen.

Wat houdt zo’n 8-weekse MBSR-reeks concreet in?

Volle stiltedagen en follow-up sessies

Sfeerbeelden

Werk jij voor een bedrijf, gezondheidscentrum, instelling, organisatie of universiteit, en zou je graag aan de slag gaan met mindfulness? Er kunnen ook workshops op maat gemaakt worden, afgestemd op specifieke noden en verwachtingen. Afstemmen over de mogelijkheden of specifieke vragen?